Mata » Major Customers
AMC (Cosmote Group) NBG
Vodafone Albania Tirana Bank (Piraeus Group)
Eagle Mobile Arsakeio
Ericsson Hellas   Egnatia O'Albania
Alcatel Lucent Intracom - Intralban
Innova S.A Greek Embassy, Economic & Commercial Office
MShop Izoterm
Megatek Sha Justiniani
Alpha Bank    
Më shumë Mata
Profili i Kompanisë
Shërbimet e ofruara
Case Studies
Deshmi
Çertifikata
Contact
Mata


Horizon Service Provider © All rights reserved
Zgjidhje
  • Ambienti i Desktop-it Virtual
  • Qendra Telefonike
  • Fatura Elektronike
  • POS - Retail
  • Backup & Storage
  • Services
  • Mbështetje dhe Mirëmbajtje Hardware
  • Implementim dhe Integrim
  • Rekuperim të dhënash
  • Trajnime