Rreth Horizon » Major Customers
AMC (Cosmote Group) NBG
Vodafone Albania Tirana Bank (Piraeus Group)
Eagle Mobile Arsakeio
Ericsson Hellas   Egnatia O'Albania
Alcatel Lucent Intracom - Intralban
Innova S.A Greek Embassy, Economic & Commercial Office
MShop Izoterm
Megatek Sha Justiniani
Alpha Bank    
Më shumë Rreth Horizon
Profili i Kompanisë
Shërbimet e ofruara
Case Studies
Deshmi
Çertifikata
Contact


Horizon Service Provider © All rights reserved
Produkte
 • Hardware
 • Software
 • Zgjidhje
 • Ambienti i Desktop-it Virtual
 • Qendra Telefonike
 • Fatura Elektronike
 • POS - Retail
 • Backup & Storage
 • Services
 • Mbështetje dhe Mirëmbajtje Hardware
 • Implementim dhe Integrim
 • Rekuperim të dhënash
 • Trajnime