Mata » Contact

Ju falenderojmë që keni vizituar faqen tonë. Mirëpresim çdo koment tuajin lidhur me faqen tonë të internetit, ose me produktet dhe shërbimet që ne ofrojmë.  
 

Adresa: Rr. Ismail Qemali ,Nr. 27, Kati 4, Tirana
Tel: 355 4 2 274966
E-mail: info@horizon.al
Web: www.horizon.al
Më shumë Mata
Profili i Kompanisë
Shërbimet e ofruara
Case Studies
Klientet kryesore
Deshmi
Çertifikata
Mata


Horizon Service Provider © All rights reserved
Zgjidhje
  • Ambienti i Desktop-it Virtual
  • Qendra Telefonike
  • Fatura Elektronike
  • POS - Retail
  • Backup & Storage
  • Services
  • Mbështetje dhe Mirëmbajtje Hardware
  • Implementim dhe Integrim
  • Rekuperim të dhënash
  • Trajnime