Rreth Horizon » Contact

Ju falenderojmë që keni vizituar faqen tonë. Mirëpresim çdo koment tuajin lidhur me faqen tonë të internetit, ose me produktet dhe shërbimet që ne ofrojmë.  
 

Adresa: Rr. Ismail Qemali ,Nr. 27, Kati 4, Tirana
Tel: 355 4 2 274966
E-mail: info@horizon.al
Web: www.horizon.al
Më shumë Rreth Horizon
Profili i Kompanisë
Shërbimet e ofruara
Case Studies
Klientet kryesore
Deshmi
Çertifikata


Horizon Service Provider © All rights reserved
Produkte
 • Hardware
 • Software
 • Zgjidhje
 • Ambienti i Desktop-it Virtual
 • Qendra Telefonike
 • Fatura Elektronike
 • POS - Retail
 • Backup & Storage
 • Services
 • Mbështetje dhe Mirëmbajtje Hardware
 • Implementim dhe Integrim
 • Rekuperim të dhënash
 • Trajnime