Services » Mbështetje dhe Mirëmbajtje Hardware
 

24x7 HelpDesk - Shërbime për Mbështetje dhe Mirëmbajtje Në Terren për Sistemet Kryesore dhe infrastrukturën IT me Desktop.

Inxhinierët IT të HORIZON, të cilat janë të aftë, të çertifikuar dhe me përvojë, angazhohen për të siguruar sukses dhe cilësi të shërbimeve të ofruara për klientët tanë.
Klientët përfitojnë nga partneriteti ekskluziv që Horizon ka vendosur me disa nga Ofruesit më të rëndësishëm në fushën e Teknologjisë së Informacionit, si për shembull, SUN Microsystems, AVAYA, Wyse dhe Juniper, si dhe si rezultat i partneritetit të fortë të biznesit me Cisco, HP dhe Microsoft. 

Më shumë Services
Implementim dhe Integrim
Rekuperim të dhënash
Trajnime


Horizon Service Provider © All rights reserved
Zgjidhje
  • Ambienti i Desktop-it Virtual
  • Qendra Telefonike
  • Fatura Elektronike
  • POS - Retail
  • Backup & Storage
  • Services
  • Mbështetje dhe Mirëmbajtje Hardware
  • Implementim dhe Integrim
  • Rekuperim të dhënash
  • Trajnime