Horizon.al

  • English

Rreth Nesh

Profili i Kompanisë

HORIZON e ka realizuar ndarjen e gamës së aktiviteteve të saj që në Maj 2005  dhe ka arritur të zhvillohet me shpejtësi në fushat e teknologjisë së informacionit, si vijon: 

HORIZON vë theksin tek edukimi dhe Klientët e edukuar, të cilët janë më shumë kërkues, përsa i përket cilësisë dhe efikasitetit, duke e orientuar kështu tregun e teknologjisë së informacionit drejt një niveli më të lartë për rëndësinë e biznesit. Për këtë qëllim, ne ofrojmë trajnim teknik për stafin IT të Ofruesve HW & OS, si për shembull, Cisco, Microsoft, SUN, Linux, Oracle dhe HP.