Horizon.al

  • English
horizon products

Produktet

Zgjidhje

Cisco

HORIZON vë theksin tek edukimi dhe Klientët e edukuar, duke e orientuar kështu tregun e teknologjisë së informacionit drejt një niveli më të lartë.

HORIZON vë theksin tek edukimi dhe Klientët e edukuar, të cilët janë më shumë kërkues, përsa i përket cilësisë dhe efikasitetit, duke e orientuar kështu tregun e teknologjisë së informacionit drejt një niveli më të lartë për rëndësinë e biznesit. Për këtë qëllim, ne ofrojmë trajnim teknik për stafin IT të Ofruesve HW & OS, si për shembull, Cisco, Microsoft, SUN, Linux, Oracle dhe HP.

HORIZON e ka realizuar ndarjen e gamës së aktiviteteve të saj që në Maj 2005 dhe ka arritur të zhvillohet me shpejtësi në fushat e teknologjisë së informacionit.

p-oracle

ORACLE

citrix

CITRIX

p-cisco

CISCO

p-wyse

WYSE

avaya

AVAYA

p-juniper

JUNIPER

Mbështetje dhe
Mirëmbajtje
Hardware

Implementim
dhe
Integrim

Rekuperim

dhënash


Trajnime